國際交流中心簡介

國際交流中心簡介:

慧燈中學國際交流中心成立宗旨,在協助及培養具有跨文化、深度國際觀智能的全方位人才。對世界多元文化具有熱情、尊重,並且準備好成為全球公民的學生,本中心提供並支援創新的企劃案及挑戰的機會,使之成為有自信、肯負責、能自省的個體。我們的目標是透過與來自世界各地的夥伴合作,以動態課程進行研究、推廣、服務的方式做文化交流。為促進教師及學生對國際間跨文化學術的瞭解,我們決心要透過國際合作關係在慧燈中學及國外院校間搭起橋樑,以拓展視野。

Description of the Center:

The Center for International Studies at Huey Deng High School aims to support the school’s mission to cultivate well-rounded citizens with intellectual capacities, cross-cultural understanding, and a profound vision of the world. The Center creates, supports, and welcomes innovative projects and challenging opportunities to help all students become confident, responsible, and reflective individuals who have profound passion and respect for diverse cultures and human beings around the world, and are prepared for active global citizenship.
It is our mission to foster exchanges of ideas through dynamic curriculum, outreach, service, and research in collaboration with partners across the world. Central to the Center’s mission is the advancement of cross-cultural understanding, academic excellence, and a global vision among our students and faculty. We are determined to build bridges between Huey Deng High School and institutions abroad so as to enhance the students’ educational horizons through international collaboration.

慧燈雙週報第二十五期報導

國際交流中心 張世佩主任

分機#326

電郵信箱:0191@hdsh.ilc.edu.tw

學 歷

1、國立台灣大學社會學學士。

2、國立台灣大學社會學碩士。

3、美國密西根州立大學教育學博士

會考榜首在慧燈!
宜蘭第一在慧燈!
5A人數最多在慧燈!
5A++人數占宜縣總數逾半

5A++、作文6級分:304李彩禕(會考榜首)。
5A++:陳以涵、陳亭蓁、李秉杰、趙偉如、劉倢伶、王妤璇、陳又菱、謝奎君。
5A者43人:陳以涵、陳亭蓁、李秉杰、趙偉如、劉倢伶、王妤嫙、李彩禕、陳又菱、謝奎君、鄒奕森、謝孟紋、江蘋軒、吳子翎、張芷瑄、林柏安、張懷喆、劉駿錚、劉丞晏、柯采廷、吳奕檠、林煒倫、林子恩、伊樹宸、黃大昕、韓昆樺、吳昱為、劉尚諺、陳家宥、張栢華、林文仁、邱誼莉、許富閎、曾祉妤、 陳紹宇、湯詠任、楊硯程、施宛妮、莊帛諺、杜翊慈、李丞翊、呂佳穎、林君臨、張晏誠。

進入網站